Hvad er house of Grape
Online butikken house of Grape er drevet af GrapeDesign ApS (CVR nr. 28993919). Vi er specialister i design, belysning, møbler, akustik, samt i hvordan virksomheders omgivelser kan blive en vigtig inspirationskilde. Online butikken houseofgrape.dk præsenterer et udtræk af løsninger, der også vil fungere perfekt, når du med passion for godt design og unikke løsninger skal have noget nyt til din private indretning. Forvent at finde noget naboen ikke har ... og kvalitet i den høje ende.

Tilbage til toppen af siden
Historien om navnet
Siden 2005 har vi leveret design-produkter i høj kvalitet til virksomheders indretninger. Først hed vi total2office fordi nøgleydelsen dengang var turnkey-projekter, men da passionen for godt design hurtigt overskyggede den oprindelige ide, skiftede vi i 2008 navn til GrapeDesign, senere igen forkortet til Grape. Navnet Grape valgte vi, fordi vi tilbyder alt fra en enkelt drue til hele klasen - altså fra et enkelt lækkert design-produkt til totalindretninger for virksomheder. I 2020 omfattede vores sortiment af unikke design-produkter en god håndfuld produkter, der også egner sig godt til private indretninger. Derfor opfatter vi selv vores brand "house of Grape" som en lille eksklusiv for-butik til Grape universet.

Tilbage til toppen af siden
Grapes NV designstudie
Grape og house of Grape bor på Dortheavej nr. 6 i Københavns farverige nordvestkvarter. Her indgår vi i et spirende nærmiljø med andre kreative virksomheder. Vi har ikke en butik eller et fint showroom med faste åbningstider. Faktisk kalder vi hellere vores sted i NV for et designstudie, fordi vi altid roder med nye produkter og projekter. Her bliver aldrig rigtig pænt og poleret. Men til gengæld føler de fleste sig heldigvis inspirerede, når de går herfra. Så kontakt os endelig, hvis du også har lyst til at komme forbi til lidt åndeligt design-føde og en god kop gourmet-kaffe fra Kaffedepartementet i underetagen. Rigtig meget af det du finder på Grape.dk og på denne side, vil du i øvrigt også kunne se her.

Tilbage til toppen af siden