Betalingsmetoder
Hos house of Grape kan du betale med MobilePay samt med Visa/Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron og Maestro. Så snart din betaling er autoriseret af vores betalingsformidler, er vi klar til at gå videre med din bestilling.

Tilbage til toppen af siden
Behandling af din betaling med kreditkort online
Når du indtaster dine kreditkortoplysninger og betaler online, sker der i første omgang en autorisation. Dette betyder, at du autoriserer house of Grape til senere at trække det beløb, som du netop godkendte ved din indtastning. Vi trækker beløbet, når din bestilling er afsendt.

Tilbage til toppen af siden
Moms og fakturering
For alle køb i Danmark opkræver vi 25% moms. Det samme gælder for salg til private i den øvrige del af EU. Er du en virksomhed i et andet EU-land end Danmark, kan du ved at oplyse dit VAT nr. handle momsfrit på vores business site Grape.dk. Vi anbefaler i øvrigt alle virksomheder i og udenfor Danmark at benytte vores business site.

Din faktura fremsendes automatisk med e-mail, når dine varer er afsendt. Kan du ikke finde din faktura vedr. en bestemt forsendelse, kan du til enhver tid logge ind på houseofgrape.dk og finde din ordrehistorik under kurven.

Tilbage til toppen af siden