Hvad med returret?
Skulle du mod forventning fortryde dit køb, er der 14 dages almindelig fortrydelsesret. Dette gælder både for enkelte varer og hele ordren. Er der gået mere end 14 dage, kan vi ikke tage varen retur. Så det første du bør gøre er at checke, om de 14 dage er gået. Er du indenfor de 14 dage, så send som det næste en besked om din fortrydelse til house@grape.dk. Beskeden skal minimum indeholde dit faktura nr. og en oversigt over hvilke varer du har fortrudt.

Pak returforsendelsen forsvarligt sammen med en kopi af din faktura med markering af hvilke varer du returnerer og send pakken til os hurtigst muligt og senest 14 dage efter din meddelelse om fortrydelsen. Når vi sender pakker med GLS vedlægger vi en returlabel. Den er du velkommen til at benytte. Men vær opmærksom på at returfragten bliver trukket fra refunderingen. Større varer som møbler kan være lidt vanskeligere at håndtere. Men heldigvis har vi dygtige transportører, som kan hjælpe os. Kontakt os derfor endelig, hvis du har brugt for hjælp til at returnere en større vare.

Tilbage til toppen af siden
Hvordan får jeg mine penge retur?
Generelt refunderer vi betalinger via samme metode, som du betalte os. Har du betalt med kreditkort refunderes beløbet til samme kort. Har du specielle ønsker, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice og gøre opmærksom herpå. I forbindelse med refunderingen fratrækker vi returfragten og evt. værdiforringelse af varen.

Tilbage til toppen af siden
Er du en glad kunde?
Har det været en god eller dårlig oplevelse at handle med os? Lever varen op til forventningerne? Er vores hjemmeside så enkel og informativ, som vi selv tror? Send meget gerne en mail til house@grape.dk og fortæl om din oplevelse.

Tilbage til toppen af siden